IVY blog 9
Mooi
Professioneel

Hoe blijft gekleurd haar langer mooi?

Heb je net jouw haar laten verven in een hippe kleur? Dan wil je deze haarkleur natuurlijk zo lang mogelijk mooi en stralend houden. Maar hoe doe je dat? Als jij je houdt aan deze vier tips, gaat dat zeker lukken!

Verzorging voor gekleurd haar

Een goede basis is heel belangrijk. Op een gezonde bos haar ziet een haarkleur er mooier uit en blijft het langer stralend. Verzorg je haar daarom goed voordat je het laat verven. Dit doe je bijvoorbeeld met IVY Treats serum. Gebruik het serum een paar dagen voordat je naar de salon gaat en jouw haar krijgt een ongekende vitamineboost.
Gebruik een shampoo en haarmasker die speciaal ontwikkeld zijn voor gekleurd haar. Deze haarproducten bevatten namelijk een kleurbeschermingscomplex, wat zorgt voor een langere houdbaarheid van gekleurd haar. Voor dames met blond haar raden wij de Silver shampoo aan. Deze shampoo bevat violetkleurige pigmenten, die de gele gloed uit jouw haar verwijdert.

IVY blog 5
IVY Oil

Nog meer tips voor kleurbehoud

Gebruik jij vaak warmtetools om je haar in model te krijgen? Bescherm je haar dan met een hittebeschermend product.
Op deze manier wordt het haar niet beschadigd en blijft de kleur langer intact.

Kijk uit met heet water. Heet water is slecht voor je haar, dit droog het haar namelijk uit. Was jouw haar daarom het liefst met lauw water en sluit af met koud water.
Koud water sluit de haarschubben, waardoor jouw haar ook nog eens extra gaat glanzen.

Tip: was jouw haar niet vaker dan 2 of 3 keer per week.

socialmedia