Blogapril3
Mooi

Je haar in quarantaine

De winkels zijn dicht, de terrassen op slot en de kapper heeft de deuren gesloten. Het dagelijks leven staat even op pauze. Voor velen is het spannendste uitstapje van de week naar de supermarkt gaan; eindelijk uit je huis! Nu weten wij dat er belangrijkere dingen zijn dan naar de kapper gaan, maar jezelf verzorgen en klaarmaken doet veel voor je gemoedstoestand. Je zit frisser achter je computer als je thuis werkt en zo houd je toch nog een beetje je normale ritme vast. Maar hoe zit dat dan met je dode punten, te lange haar en vervaagde haarkleur? Wij geven je graag wat tips om je kapsel te onderhouden tot de tijd daar is waar we (eindelijk!) weer naar de kapper mogen.

Kleuropfrisser

Een vervaagde kleur, een geel geworden balayage en een doffe uitstraling. Silver, beige, red en koper. Je hebt ze vast al wel voorbij zien komen, onze kleur conditioners. Maar hoe werken ze precies? En welke conditioner is geschikt voor jouw haar?

IVY kleurconditioners zijn ontworpen om je natuurlijke of gekleurde haar een opfrisser te geven. Elke conditioner bevat kleurbeschermers en pigmenten die passen bij verschillende kleuren haar. De conditioners zijn zeer geconcentreerd en werken op iedere haarkleur anders. Het is daarom verstandig om eerst een kleine hoeveelheid te testen op je haar om te kijken wat het resultaat is. Je kan het ook mengen met de gewone IVY Conditioner of Repair mask om de pigmenten af te zwakken. Lichter en poreuzer haar neemt de pigmenten meer op, dus daar zal het resultaat heftiger uitpakken. Je haar wordt verzorgd en en de conditioners geven veel glans, dus weg met die doffe haarpunten!

IVY Conditioner silver

Conditioner silver is perfect voor natuurlijke en gekleurde blondines. Ook voor zilver en grijs haar is IVY Conditioner silver geschikt. Deze conditioner neutraliseert de gele gloed die blondines kunnen krijgen door te veel zon of door warme pigmenten in hun eigen haar. Gebruik Conditioner silver na het wassen en laat het minstens 5 minuten intrekken. Wil je een intenser kleurresultaat? Laat de conditioner wat langer inwerken. Ook voor deze conditioner geldt, hoe lichter het haar, des te intenser het resultaat.

Shop IVY Conditioner silver hier
IVY before after conditioner silver
IVY 3

IVY Conditioner koper

Heb je een koperen haarkleur en wil je je verfbeurt nog even uitstellen? Gebruik dan IVY Conditioner koper. Deze conditioner bevat koper oranje pigmenten die je koperen kleur ophalen en je haarkleur weer fris en intensief maken. De conditioner is geschikt voor haarkleuren met een warme, koperen ondergrond. Ook brunettes kunnen deze conditioner gebruiken om een koperen gloed te creëren.

Shop IVY Conditioner koper hier

IVY Conditioner beige

Blondines die juist een beige kleur wensen in plaats van een zilvergloed halen hun hart op met IVY Conditioner beige. Deze conditioner bevat beige pigmenten die je haar als het ware inkleuren. Met deze conditioner creëer je een mooie beige gloed. Check de resultaten van IVY Conditioner beige die blond haar een mooie, beige gloed geeft.

Shop IVY Conditioner beige hier
IVY 1
Beforeafter4

IVY Conditioner red

Voor de redheads die hun rode lokken nieuw leven in willen blazen is er IVY Conditioner red. Deze intense conditioner met rode pigmenten verzorgt en ontwart het haar en geeft een mooie rode gloed. Ook brunettes kunnen deze conditioner gebruiken om een rode gloed te creëren.

Shop IVY Conditioner red hier

Help je (te) lange haar

Op social media circuleren video's rond van mensen die zelf hun haar knippen in tijden van quarantaine. De een wat succesvoller dan de ander. Wij raden vooral aan om niet zelf te gaan knippen. Het wordt toch nooit hoe je denkt dat het wordt en zo ben je al snel nog verder van huis. Wees creatief en gebruik knipjes, speldjes, scrunchies en sjaaltjes om je haar nonchalant op te steken of krik je vlecht kunsten weer een beetje op en zoek online naar tutorials. Nu is namelijk de tijd om ongegeneerd nieuwe kapsels uit te proberen. Gebruik IVY Foam, Dry wax, Salt en Spray om je nieuwe creaties in model te houden. Deze producten geven je haar stevigheid zonder het te verzwaren.

Quarantaine haar

Merk jij ook dat je haar wat vetter is nu je thuis zit? Je bent niet de enige. Ook al probeer je je vaste ritme aan te houden, het is erg verleidelijk om een dagje geen make-up te dragen of je wasbeurt uit te stellen. Je haar kan je langer fris houden door wat IVY Dust aan je aanzet aan te brengen. IVY Dust absorbeert vet en geeft je haar ook meteen volume en body, win-win dus! Ook is IVY Dust perfect om je haar wat stroever te maken voor wat nieuwe kapsel creaties. Het zit in een super handige verpakking, de kwast helpt je de Dust gelijkmatig over je haar te verspreiden. Check hier een filmpje hoe je de Dust kan gebruiken.

Hoe houd jij je haar onder controle in deze tijden? Of heb je dé tip die je graag met anderen wil delen? Neem dan contact met ons op! Stuur ons een DM via Instagram en misschien kunnen we zo elkaar helpen om ons haar in tiptop te houden!

socialmedia