Herfst blog afbeelding
Mooi

Haarverzorging in het najaar

Herfst! Een heerlijk seizoen waar alle groene blaadjes plaats maken voor echt mooie herfsttinten. Deze verandering is niet alleen waarneembaar voor ons maar ook voor ons haar. Geef je haar wat extra liefde en verzorging in het najaar. Want als je haar goed zit, beter valt en fijn aanvoelt, is het op z'n mooist. Een nieuw seizoen is een goed moment om je haircare routine aan te passen, daarom hebben wij onze najaars favorieten voor je uitgelicht!

Droog en statisch haar in het najaar

In de herfst is de luchtvochtigheid lager dan in andere seizoenen, waardoor de vochtbalans in jou haar verstoord kan raken. Dit veroorzaakt statisch en droog haar. Het is dus van belang om te zorgen voor goede hydratatie en verzorging van je lokken. Door de juiste producten te gebruiken help je jouw haar om in topconditie te blijven. Maar welke producten zijn hier nu voor geschikt? Wij hebben ze voor je op een rijtje gezet!

IVY Oil

Droge lokken laat je weer stralen met IVY Oil. Deze voedende olie geeft een mooie glans. Ook herstelt, verzorgt en beschermt de olie tegen de hitte van de föhn of stijltang. En dat uiteraard zonder je haar te verzwaren.

Ontdek IVY Oil
IVY 42 3
IVY 002 24

IVY Foam

Heb jij last van statisch haar in het najaar? Dan is dit hét product dat niet in je badkamer mag ontbreken. IVY foam heeft namelijk een antistatische werking en houdt je lokken de hele dag in bedwang. Heb je behoefte aan nét wat meer stevigheid? Dan adviseren we IVY Foam strong.

Ontdek IVY Foam

IVY Hair Care box

Om droog en statistisch haar te voorkomen, adviseren we je lokken goed te verzorgen met onze Repair lijn.


Onze exclusieve IVY Hair Care box bevat al onze favoriete haarverzorgingsproducten voor het najaar. IVY Repair shampoo reinigt en verzorgt je lokken. En omdat je lokken in het najaar wel wat extra liefde kunnen gebruiken adviseren we je deze wekelijks extra te verzorgen met IVY Repair mask en twee pompjes IVY treats serum. Je lokken worden tijdens deze treatment echt in de watten gelegd. Voor extra dagelijkse verzorging kies je voor IVY leave-in spray, deze maakt het makkelijk doorkambaar en beschermt tegen invloeden van buitenaf.

Ontdek IVY box
IVY Hair Care Box

5 haarverzorgingstips voor het najaar

Om het jou en je haar wat makkelijker te maken dit najaar helpen wij een aantal tips & tricks voor je verzameld.

  • Gebruik hydraterende producten

Door hydraterende producten te gebruiken help je jouw haar om in topconditie te blijven. Onze IVY Repair lijn bevat lijnzaadolie, tarwe en doperwt proteïne die werkt op de vochtbalans van het haar. Onze Repair lijn bestaat uit:
- IVY Repair shampoo
- IVY Repair mask
- IVY treats serum
- IVY leave-in spray

  • Ga niet met nat haar de deur uit

Doordat de temperatuur dit seizoen binnen en buiten is je haar extra kwetsbaar. Draag daarom eventueel een sjaal of muts over je lokken om ze extra warm te houden.

  • Was je haar niet elke dag

Als je haar droog aanvoelt in de herfst is het beter om je haar zo min mogelijk te wassen. Door je haar te wassen haal je de natuurlijke oliën van het haar weg, waardoor het sneller uitdroogt. Heb jij snel vet haar? Gebruik dan eens IVY Dust tussen de wassingen door, deze absorbeert het vettige laagje waardoor je de wasbeurt uit kan stellen.

  • Zorg voor de juiste kleding

Als je synthetische kleding draagt dan zorgt dat voor een extra statische lading. De wrijving van deze stoffen langs je haar versterken elkaar. Vermijd daarom stoffen als nylon en polyester. Maak een bewuste keuze, en ga voor natuurlijke materialen. Zo heb je geen statisch haar en maak je een bewuste en duurzame keuze die beter is voor onze planeet.

  • Haarlak in je muts

Heb je snel last van statisch haar wanneer je een muts draagt? Wij hebben de tip voor je! Door een beetje IVY Spray op de binnenkant van je muts te sprayen, zorg je ervoor dat er minder wrijving ontstaat, waardoor je lokken niet meer statisch geladen zijn.

IVY Expert team

Vind jij het lastig om te bepalen wat de mooiste producten zijn voor jouw lokken? Wij geven je graag persoonlijk advies! Stuur een mailtje met jouw haarvraag naar: info@ivyhaircare.nl. Of bel ons via: 0570 717125. Wij zijn bereikbaar van maandag t/m vrijdag van 09:00 tot 17:00 uur.

Samen het mooiste resultaat behalen voor jouw haar, dat vinden wij nou #echtmooi.

Herfst blog1
socialmedia