Treats blog

Geen statisch haar in het najaar

Nu de temperatuur weer gaat dalen en de bladeren verkleuren aan de boom weten we dat de herfst er weer aankomt. Verandering in het weer betekend ook verandering in jouw haarroutine. De lucht wordt een stuk droger waardoor jouw lokken snel statisch aan kunnen voelen. Bij IVY hebben we de perfecte producten tegen statisch haar, waardoor jouw lokken blijven stralen.

De perfecte basis

IVY Leave-in spray is de perfecte basis om statisch haar te voorkomen. Het maakt je haar makkelijk kambaar, verzwaart niet en geeft directe dagelijkse verzorging. IVY Leave-in spray legt daarnaast een transparant laagje op het haar, die flexibel is en wat ervoor zorgt dat je lokken niet tot nauwelijks gaan pluizen. Zo ben jij goed voorbereid op het nieuwe seizoen. Wil je naast verzorging en een antistatisch effect graag extra stevigheid in jouw lokken? Dan is IVY Foam jouw perfecte match. IVY Foam geeft volume, glans en heeft een anti-statische werking zonder je lokken te verzwaren. Gebruik IVY Foam op handdoekdroog haar. Schud de bus voor gebruik, houd de spray ondersteboven en doseer de gewenste hoeveelheid op je hand. Geniet vervolgens van extra stevigheid en pluisvrije lokken.


Leavein blog
Oil herfst

IVY Oil

In de herfst wordt het verschil tussen warm en koud weer een stuk groter. Binnen in huis proberen we de warmte langer vast te houden, waarbij de temperaturen buiten sterk afnemen. In deze periode neemt het vocht ook sterk af in de lucht, waardoor jij sneller statisch haar ervaart. IVY Oil helpt de vochtbalans op pijl te houden en zorgt direct voor het verminderen van een statisch effect in jouw lokken.

Wist je dat IVY Oil siliconenvrij is?

Ontdek IVY Oil

IVY Repair mask

Wanneer je merkt dat jouw lokken snel reageren op de invloeden van buitenaf is het altijd fijn om een goede basisverzorging in jouw haarroutine te hebben. Door IVY Repair mask wekelijks te gebruiken in jouw lokken zal de vochtbalans op pijl blijven en ervaar je direct een soepel gevoel in je haar. Het masker herstelt je lokken van binnenuit zonder het haar te verzwaren. #echtmooi

IVY Tip: Voor een extra hydraterende boost kan je IVY Treats serum toevoegen aan IVY Repair mask.

Ontdek IVY Repair mask
Repair mask blog
Spray strong perzik

IVY Spray strong

Inmiddels weten we dat hydraterende producten jouw lokken helpen om het statische effect tegen te gaan. Maar wanneer je direct resultaat nodig hebt, omdat je bijvoorbeeld geen tijd meer hebt voor een uitgebreide haarroutine dan heeft IVY de ultieme tip voor jou:
- Zorg voor een borstel en de IVY Spray strong.
- Spray een klein beetje product op de borstel.
- Borstel de IVY Spray strong door het haar en jouw statische lokken zijn verdwenen.

Zo kan ervaar jij direct #echtmooi haar, ook in het herfst seizoen.

Ontdek IVY Spray Strong
socialmedia