Blog Geefde Liefdedoor
Mooi

Geef de liefde door

Liefde kan groots en meeslepend zijn, maar ook zo klein als een 'Alles goed?' via Whatsapp. Juist in tijden van 1,5 meter en beperkt bezoek, is de behoefte aan liefde en genegenheid groot. Wij vinden dat je liefde moet doorgeven. En daar helpen we graag een handje aan mee.

Op zoek naar een cadeautje?

Een klein gebaar

Vorig jaar hebben we al gemerkt dat we allemaal liefde nodig hebben: vriendschap, relaties en kameraadschap. Nu we het niet meer kunnen geven met omhelzingen en aanrakingen, zoeken we alternatieven. Virtuele verjaardagswensen, kraambezoek via het raam en natuurlijk de oude, vertrouwde kaart. Vooral het schrijven van kaarten en brieven heeft weer zijn intrede gemaakt rond de feestdagen. En hoe leuk is het om tijd en moeite te stoppen in het maken van een mooie kaart en hoeveel leuker is het om deze onverwacht in je brievenbus te vinden. Het is een klein gebaar met een grote impact. Dus waarom zouden we dat niet vaker doen?

Geef de liefde door

Afgelopen maanden hebben wij ons laten inspireren door de liefdevolle acties die we om ons heen zagen. Het viel op hoeveel indruk een geschreven kaart met een mooi design of tekst maakt. Dat zo'n klein gebaar zoveel teweeg brengt. Hier doen wij ook graag aan mee. Daarom hebben we voor jullie ansichtkaarten ontworpen die je in februari bij je bestelling krijgt. Gewoon, zomaar, omdat wij weten hoe fijn het is om op onverwachte momenten een kleine opsteker te krijgen. De ansichtkaart is voor jou, om te houden, om weg te geven, om in te lijsten. Wat jij maar wil. Zo geven we de liefde door. Doe je mee?

Hoe ontvang je deze ansichtkaart?

  • Bestel jouw favoriete IVY producten
  • Ontvang een van de vijf kleuren ansichtkaarten bij je bestelling
  • Geef de liefde door! Schrijf een lang verhaal of een korte kattebel en maak iemand (of jezelf) blij

Hoe geef jij de liefde door?

socialmedia