Blog Eucalyptus
Mooi

De voordelen van eucalyptus

Wij zeggen altijd: iets is alleen mooi als het echt is. Daar hoort jezelf echt goed voelen natuurlijk ook bij. Want, wij staan niet voor alleen een mooie buitenkant. Als de binnenkant zich goed voelt, dan straalt dat naar buiten uit.

Vaak krijg je van ons tips om je buitenkant te laten stralen, maar ook vertellen we je graag meer over verzorging die jou ook van binnen goed laat voelen. In deze blog vertellen we je alles over de voordelen van eucalyptus.

Eucalyptus in je douche

Eucalyptus heeft vele voordelen en staat bekend om zijn kalmerende werking. Als je eucalyptus in de douche ophangt, dan zorgt de stoom in combinatie met de eucalyptus ervoor dat tijdens het douchen je lichaam en geest tot rust zullen komen. Tijdens een lekkere warme douche ervaar jij een spa momentje in je eigen badkamer.

Verstopte neus?

Bij het ophangen van eucalyptus tijdens het douchen zal er stoom vrijkomen met een eucalyptus geur. Dit zal je luchtwegen openzetten, zo kun jij weer vrij adem halen. Zelfs voor mensen met astma kan dit helpen om makkelijker te ademen. Ook helpt het je bij het wakker worden in de ochtend. Doordat jouw luchtwegen open worden gezet, zal er meer zuurstof in je bloed komen. Wanneer jij meer zuurstofrijk bloed naar je hersenen krijgt, voel je je een stuk wakkerder in de ochtend.

Blog Eucalyptus Douche

Hoe kom ik aan eucalyptus?

Nieuwsgierig naar de werking van eucalyptus? Gelukkig is eucalyptus eenvoudig te verkrijgen bij een bloemist of bloemenkraam. Maak de takken vast met een touw en hang het mooi op in je badkamer. Je kunt er ook voor kiezen om het in een mooie vaas te zetten, als je hier ruimte voor hebt in de badkamer. Zorg er wel voor dat de takken dichtbij de douchekraan staan, zo creëer je het beste spa effect. Ga jij het proberen?

socialmedia