284221913 587535589205306 1483830764593649094 n
Mooi

Welke IVY Set past bij jou?

Op zoek naar producten die echt dan wat ze beloven en perfect bij jouw haarwens passen? Onze IVY Sets bevatten twee producten die perfect op elkaar zijn afgestemd en het maximale resultaat halen met jouw haarwens. Benieuwd welke sets er toegevoegd zijn aan het assortiment? Lees snel verder!

Ontdek IVY Sets

Wat zijn IVY Sets?

Al onze producten kan je met elkaar combineren, maar sommigen halen het beste in elkaar naar boven. daarom hebben wij de beste duo's verpakt in de IVY Sets. Zo kiezen blondines voor IVY Blond set, creëer je prachtig volume met IVY Volume set en bescherm je je haar tegen de invloeden van de zon met IVY Sun set.

IVY Repairsetfoto

De nieuwe IVY Sets

De nieuwste aanvullingen op onze IVY Sets zijn:

  • IVY Bestseller set
  • IVY Energizing set
  • IVY Vakantie set
  • IVY After sun set

IVY Bestseller set

Al jaren favoriet: IVY Dry wax en IVY Salt! Dit sterke stylingduo werkt voor elk haartype en maakt elke coupe af. Ga voor een nonchalante look met IVY Dry wax en creëer een beachlook met IVY Salt .

Ivyenergizingset

IVY Energizing set

Voor een frisse look zonder al te veel poespas is daar IVY Energizing set. De verfrissende Energizing shampoo met munt en cranberry geeft de hoofdhuid verkoeling en reinigt intens. Voor een snelle, nonchalante look zonder gedoe.

Ontdek IVY Energizing set

IVY Vakantie set

Perfect voor de vakantie: IVY shampoo bar en IVY Leave-in. De shampoo bar heeft het ideale formaat voor in de handbagage. Zo kan jij de hele wereld rond met IVY Shampoo bar op zak. De leave-in spray geeft je haar de hele vakantie door verzorging op het moment dat jij dat wilt, want die past in iedere strandtas.

IVY After sun set

Na die welverdiende vakantie vol zon, zee en zwembad, kan jouw haar wel wat extra liefde en verzorging gebruiken. De IVY After sun set geeft je de verzorging die je haar nodig heeft. In de set vind je de IVY Repair shampoo en IVY Treats serum. Door deze twee producten met elkaar te combineren, krijg je jouw haar weer terug in topconditie. Voor de ultieme verzorging voeg je nog IVY Repair mask toe aan deze routine.

Ontdek IVY After sun set
IVY Aftersunset
socialmedia