IG IVY post mooi haar 025
Duurzaam

Eet je haar gezond

Echt mooi komt van binnenuit. Letterlijk. Maar alleen je haar verwennen met de beste producten is niet genoeg om een gezonde haardos te krijgen. Zo speelt je voeding een grote rol in de gezondheid van je haar. Want; eet jij gezond, dan wordt je haar ook gezond! Maar welk voedsel is nou goed voor jou én je haar? Wij hebben het beste eten voor je op een rijtje gezet.

Lijnzaad

Lijnzaad is perfect om de natuurlijke glans van je haar terug te brengen of te versterken! Lijnzaad bevat namelijk B-vitamines, mineralen en vezels die je haar van binnenuit doen glanzen. Tip: in al onze verzorgingsproducten en shampoos zit lijnzaadolie, zo help je je haar al een handje op weg.

IVY SHAMPOO COLOR
Photo 1557844352 761f2565b576

Broccoli

Deze power groente is een bron van vitamine A en C. Deze vitamines zijn een natuurlijke conditioner voor je haar. Ook zit broccoli bomvol ijzer en calcium, deze maken je haar steviger en sterker.

Wortelen

Wortelen zijn niet alleen goed voor je ogen, maar ook voor je haar! Heb je bijvoorbeeld last van je hoofdhuid, eet dan wat meer wortelen. De vitamine A in wortelen draagt bij aan een gezonde hoofdhuid.

Photo 1472653525502 fc569e405a74
Peulen bonen erwten

Doperwt

Doperwt zit bomvol vitamine C en vezels. Een van de voordelen van vitamine C is dat het de haargroei bevordert én ook haaruitval tegengaat. Win-win dus.

Tip:
Doperwtjes niet je favoriete groente? In onze Repair shampoo, Repair mask en Treats serum zit doperwt!

socialmedia