Blog19 05
Mooi

De beste productcombinaties!

Onze producten kan je natuurlijk perfect gebruiken op zichzelf, maar je kan ze ook heel goed met elkaar combineren! Zo versterken onze producten elkaar juist, wat dacht je van IVY Silver shampoo in combinatie met IVY Conditioner silver? Met deze combinatie laat je je blonde haar optimaal stralen! Maar er zijn ook minder voor de hand liggende combinaties, heb je er bijvoorbeeld wel eens aan gedacht om IVY Curl cream te combineren met IVY Gel strong? Lees snel verder voor meer productcombinaties in deze blog.

3 halen = 2 betalen met code CADEAU

Silver shampoo + Conditioner silver + Treats serum

Mooi, glanzend, blond haar. Dat wil je toch? Vooral als je highlights of blond gekleurd haar hebt, weet je hoe belangrijk het is om je haar gezond te houden. Gekleurd haar is namelijk kwetsbaarder dan natuurlijk, ongekleurd haar. Met de Silver shampoo en conditioner houd je je kleur mooi, en door IVY Treats serum toe te voegen aan Conditioner silver houd je je haar ook in topconditie.

Repair Shampoo + Repair mask + Treats serum

Droog, beschadigd en onhandelbaar haar: een ware nachtmerrie. Geef jouw haar een werkelijke boost met onze meest verzorgende producten van de IVY Repair lijn. Onze intensiefste shampoo en masker geven je haar de extra verzorging die het nodig heeft. Voor de optimale verzorging voeg je eens in de zoveel tijd IVY Treats serum, ons wondermiddel, toe aan IVY Repair mask. Deze Repair cocktail verwent je haar tot diep in de kern en maakt je haar tot wel 3x sterker!

Color shampoo + Curl cream + Gel strong

Heb je van nature slag of krullen, dan wil je deze natuurlijk zo mooi mogelijk accentueren. Color shampoo is geschikt voor wat droger haar en reinigt op een milde wijze, hierdoor krijg je geen droge, pluis krullen en blijft je haar soepel. Om je krullen mooi te bundelen gebruik je Curl cream. Om je krullen steviger te maken, meng je Curl cream met IVY Gel strong. Hierdoor blijven je krullen de hele dag mooi in model zitten met veel glans!

Volume shampoo + Salt + Dry wax

Tover je fijne haar om tot een volumineuze coupe! IVY Volume shampoo geeft futloos en fijn haar een ware oppepper en maakt het wat stroever. Föhn je haar met IVY Salt om een warrige beachlook te creëren of om je coupe net wat meer textuur te geven. Style het af met de Dry wax, deze spraywax verstevigt je haar zonder het te verzwaren, hierdoor zakt je kapsel niet in en blijft jouw coupe de hele dag in model!

Color shampoo + Kleurconditioner + Oil

Gekleurd haar wil je natuurlijk zo lang mogelijk fris en stralend houden. Hierbij is goede verzorging een must omdat je haar wat meer beschadigd is door het kleuren. Onze Color shampoo bevat kleurbeschermers met UV-filters die je haarkleur niet vervagen. Voor extra kleurbescherming gebruik je een van onze kleurconditioners, deze bevatten pigmenten voor blond, koper en roodharigen. Style je haar af met een beetje IVY Oil, deze olie geeft je haar een mooie glans zonder het te verzwaren en beschermt tegen de hitte van stylingtools zoals de föhn en stijltang.

Paste + Fiber + Spray

Houd je van een mooie, glanzende look maar mis je net dat extra beetje stevigheid? Dan kan je IVY Paste goed met IVY Fiber mengen. De Paste zorgt voor een matte finish en de Fiber zorgt voor dat beetje extra glans in je haar. Zo blijft je look glanzend én stevig! Voor nog meer stevigheid kan je IVY Spray gebruiken voor een langere hold.

Wat is jouw favoriete productcombinatie? Of heb jij de gouden tip voor een nieuwe productcombinatie? Laat het ons weten! Stuur een DM via onze Instagram of mail naar info@ivyhaircare.nl. Bij IVY Hair Care staan we altijd open voor vragen en suggesties, op die manier proberen wij onze producten nog beter te maken, voor jou en voor de wereld. Dus laat van je horen!

socialmedia