B Log Zomer S Ets
Mooi

Verzorg je haar met IVY vakantiesets!

De zomer staat voor de deur en dat betekent veel zon, zee en zwembad. Heerlijk tot rust komen in een ver vakantieland of dichtbij huis. En hoewel wij ontspannen, kan je haar veel te verduren krijgen. Denk aan zoutwater en UV-stralen van de zon. Met IVY vakantiesets laat je jouw haar net zo ontspannen als jijzelf!

Ontdek IVY Sets

Tijdens de vakantie

Veel mensen kiezen ervoor om hun haar na de vakantie weer helemaal in de watten te leggen, thuis of bij de kapper. Maar het is beter om je haar al tijdens de vakantie te verzorgen en schade te beperken. Om je daarmee te helpen zijn daar IVY Vakantie en IVY Sun set.

IVY Vakantie set

Perfect voor de vakantie in het buitenland of voor de lichte reiziger: IVY shampoo bar en IVY Leave-in spray. De shampoo bar heeft het ideale formaat voor in de handbagage en reinigt je haar mild. IVY Leave-in spray geeft je haar de hele vakantie door verzorging en bescherming, want deze bevat UV-filters die jouw lokken beschermen. Tip! Voor je een duik neemt in het zwembad of de zee, spray wat Leave-in spray in je haar en maak een vlecht, zo voorkom je knopen in het haar.

IVY Sun set

Liever geen shampoo bar en net wat meer zonbescherming? Kies dan voor IVY Sun set! IVY Color shampoo en IVY Leave-in spray zorgen ervoor dat jouw haar ook in zonnige periodes stralend en gezond blijven. Beide producten bevatten een UV-filters die jouw lokken beschermen tegen de schadelijke invloeden van de zon.

Ontdek IVY Vakantie set
Blog Zomer Sets Vakantie Set
Blog Zomer Sets After Sun Set 1

Na de vakantie

Na de vakantie is het fijn om je haar wat extra aandacht te geven. Dat doe je met de IVY After sun en Repair set.

IVY After sun set

Na een vakantie vol zon, zee, strand kunnen je lokken wel wat extra verzorging gebruiken. Door IVY Repair shampoo en IVY Treats serum met elkaar te combineren, breng je droog en beschadigd haar weer terug in topconditie.

IVY Repair set

IVY Repair mask en IVY Treats serum bundelen hun krachten in de IVY Repair set. Deze twee herstellende producten voeden het haar intensief en geeft het haar weer kracht, volume en laat het stralen.

Ontdek IVY After sun set
socialmedia