Header IVY Curly girl methode
Mooi

Curly girl stappenplan

Bij IVY Hair Care creëren wij producten met het mooiste resultaat voor jouw haar. Zo hebben wij ook een uitgebreid assortiment voor iedereen die zijn haar verzorgd volgens de Curly Girl Methode. Om je een handje te helpen hebben wij een IVY Curly girl stappenplan uitgewerkt, zodat jij kan genieten van het mooiste resultaat voor jouw krullen en slagen.

IVY Curly girl stappenplan

Mensen met krullen of slagen zullen het herkennen: niet elk product is geschikt voor jouw krullende lokken. Krullend haar heeft goede en extra haarverzorging nodig. Deze manier van verzorgen staat ook wel bekend als de Curly Girl methode. Maar wat houdt de curly girl methode nu precies in? En hoe start je met deze methode? Ontdek het IVY Curly girl stappenplan.

Ontdek ons curly girl assortiment
Stappenplan Curly girl methode IVY Curl shampoo

Stap 1 Curly girl methode - Reset

Start met een reset. Was je haar met een diepreinigende shampoo, zoals IVY Volume shampoo of IVY Energizing shampoo, om alle resten van haarstylingproducten en eventuele siliconen goed te verwijderen.

Stap 2 Curly girl methode - Vernieuw je haarroutine

Gebruik na de reset alleen haarverzorgingsproducten die geen siliconen, uitdrogende alcohol of sulfaten bevatten en aan de Curly girl methode voldoen. Gebruik vanaf nu een sulfaatvrije shampoo, zoals IVY Curl shampoo, om je haar te reinigen en cg-friendly haarverzorgingsproducten.

Stap 3 Curly girl methode - Gebruik een conditioner en/of masker

Sluit altijd af met een voedzame en hydraterende conditioner na het reinigen van je krullen. Gebruik voor extra hydratatie en verzorging wekelijks IVY Repair mask die jouw lokken herstelt, verstevigt, hydrateert en de elasticiteit van je lokken verbetert.

Stap 4 Curly girl methode - Aan de lucht drogen

Droog je haar zo min mogelijk met een handdoek en laat je haar aan de lucht drogen. Vermijd daarnaast stylingtools.

Stap 5 Curly girl methode - Styling

Gebruik enkel stylingsproducten die aan de Curly girl methode voldoen, zoals IVY Curl cream of IVY Gel strong, die geen uitdrogende alcohol of siliconen bevatten en style je krullen je naar wens.

Herhaal

Herhaal stap 2 t/m 6 voor het mooiste resultaat.

Download het Curly Girl stappenplan

Krullen en slagen horen te stralen! Met het IVY Curly girl stappenplan hopen we je een handje te helpen om het mooiste resultaat voor jouw haar te bereiken. Download hieronder het IVY Curly girl stappenplan, zodat je deze ook eenvoudig thuis erbij kunt pakken.

Wil jij toch graag persoonlijk advies? Neem dan contact op met het IVY Expert team! Bel ons via: 0570 717125, we geven je graag persoonlijk haaradvies! Wij zijn bereikbaar van maandag t/m vrijdag van 09:00 tot 17:00 uur of stuur een e-mail naar: info@ivyhaircare.nl.

Stappenplan Curly girl methode
Het mooiste resultaat voor jouw krullen en slagen.

IVY Curly girl assortiment

socialmedia