Website afbeelding Anna 1080x1080
Mooi

Heb jij al een compliment gegeven?

Hey jij! laat mij je een compliment geven. Jij bent namelijk écht mooi! Jij bent de mooiste versie van jezelf als je straalt. Als je straalt ben je zelfverzekerd en dat laat ons geloven in onszelf en onze vaardigheden. Dat vinden wij #echtmooi. Heb jij vandaag al iemand opgevrolijkt?

Complimentendag

Vandaag is het complimentendag. Complimentendag is de perfecte gelegenheid om even stil te staan bij wat anderen voor ons betekenen en ze te laten weten dat we ze waarderen. Of het nu gaat om een vriend, familielid, collega of zelfs een vreemde, het geven van een compliment kan de dag van iemand anders maken. Want weet je, iedereen verdiend het om zich goed te voelen.

Complimentendag

Bezorg jij jezelf wel eens een goed gevoel?

Het geven van een compliment aan anderen is belangrijk, maar vergeet niet om jezelf af en toe ook een compliment te geven! Het is essentieel om onze eigen waarde te erkennen en daarmee ons zelfvertrouwen te vergroten. Neem even de tijd om jezelf een compliment te geven voor iets wat je hebt bereikt, of waar je trots op bent. Je zult merken dat het geven van een compliment aan jezelf een krachtig hulpmiddel kan zijn om positiever over jezelf te denken. Dus ga ervoor, want jij verdiend het!

socialmedia