Blog Coming Soon IVY Store
Professioneel

Coming soon... IVY Brand Store!

Stiekem vooruit kijken naar een toekomst waar we weer zonder maatregelen naar buiten kunnen, de anderhalf meter afstand geschiedenis is en we weer kunnen winkelen in onze favoriete steden. Het lijkt voor nu nog ver weg, maar wij kijken alvast erg uit naar iets heel leuks. Meer weten? Lees het verder in deze blog.

IVY Brand Store

Misschien heb je het op ons Instagram account al voorbij zien komen: sneak-peaks van een verbouwing, plattegronden en bouwtekeningen. Achter de schermen zijn wij namelijk al een paar maanden bezig met het openen van de eerste, echte IVY Brand Store in hartje Deventer! Het idee ontstond na een gesprek over hoe we nog meer ons verhaal en producten konden delen met jullie. En hoe kan dat beter dan het verhaal écht te zien?

Van ingrediënten tot verpakking

In deze winkel staan onze producten en het productieproces centraal. Ontdek het productieproces, van de geoogste lijnzaadolie tot het verpakken van de producten. Stel vragen over de ingrediënten aan ons productteam en ontdek welk product het beste bij jou past. Ook staan er professionals met een verleden in het kappersvak klaar om je te helpen bij het vinden van een verzorgings- of stylingsproduct dat precies bij jouw haar en wensen past.

Blog Coming Soon IVY Store

IVY Specials

In deze winkel vind je al de producten die je van ons al kent, zoals IVY Silver shampoo, IVY Dust en IVY Curl cream. Maar wij zijn natuurlijk ook bezig met nieuwe producten. Vind in de IVY Brand Store onze nieuwste product experimenten, de IVY Specials. De IVY Specials zijn proef producten die nog niet online te verkrijgen zijn. Heb jij een leuk idee of mis je een bepaald product in ons assortiment? Laat het ons weten via Instagram of info@ivyhaircare.nl, en misschien nemen wij het mee in het ontwikkelen van de IVY Specials.

Wat en wanneer

Op dit moment zijn we hard aan het werk om de IVY Brand Store op te bouwen, in te richten en op te leveren. Wanneer we precies open gaan, is nog niet duidelijk in verband met het Coronavirus. Wij hebben er in ieder geval zin in, maar we wachten geduldig af tot we open mogen. Wanneer we precies open gaan hoor je van ons via Instagram. Je vindt de nieuwe IVY Brand Store in Deventer, Achter de broederen 11.

socialmedia