IVY blog 9
Mooi

Laat je haarkleur stralen

Kleur is allesbepalend voor jouw uitstraling! En jouw pas gekleurde lokken wil je natuurlijk zo lang mogelijk mooi houden. Speciaal voor gekleurd haar heeft IVY Hair Care nu vier Color conditioners ontwikkeld, voor verzorging glans én kleurbehoud in één. Handig, want zo houd je je kleur op zijn mooist, zonder je doucheritme helemaal om te moeten gooien. Win-win!

Shop onze conditioners hier!

Voorkom een gele gloed in je haar met IVY Conditioner silver

IVY Conditioner silver bevat violetkleurige pigmenten, die de gele gloed in je haar neutraliseren. Perfect voor (natuurlijke) blondines die de gele gloed in hun haar willen verminderen. Voedende ingrediënten als lijnzaadolie en tarweproteïne zorgen tegelijkertijd voor een intense vitamineboost van je haar. Je kunt de conditioner gebruiken in combinatie met IVY Silver shampoo voor een extra intens effect.

IVY Conditioner Silver
IVY Conditioner Koper

Behoud je koperen kleur met IVY Conditioner koper

Jouw koperkleurige haar verdient het om te stralen! Houd je kleur zo lang mogelijk mooi door na het wassen met IVY Color shampoo je haar intensief te verzorgen met IVY Conditioner koper. Waar IVY Conditioner silver violetkleurige pigmenten bevat, heeft IVY Conditioner koper oranje pigment die je lokken voeden en jouw koperen kleur op hun mooist houden.

Geef je blond of bruine haar een beige tint met IVY Conditioner beige

IVY Conditioner beige is perfect voor blondines én brunettes die de koele gloed in het haar willen versterken. Deze conditioner bevat beige pigmenten die ervoor zorgen dat je lokken voller van kleur worden. Tegelijkertijd worden je lokken ultiem verzorgd en krijge ze een extra glans boost.

IVY Conditioner Beige
IVY Conditioner Red

Fris je rode haar op met IVY Condtioner red

IVY Conditioner red gebruik je na het wassen om de kleur van rood haar mooi intensief en fris te houden. Brunettes kunnen de conditioner gebruiken om een mooie, rode gloed te creëren. IVY Conditioner red verzorgt en ontwart het haar en geeft het haar een diepe glans. Deze conditioner bevat rode pigmenten om je rode haar mooi levendig en fris te houden!

Hoe gebruik je de nieuwe IVY Conditioners?

Je kunt de nieuwe IVY Conditioners gebruiken in combinatie met alle IVY shampoos. Na het wassen vijf minuten laten intrekken, goed uitspoelen en je lokken zijn weer (of nog steeds) als nieuw! Vind je het effect van de conditioner te intensief? Meng deze dan met de IVY Conditioner of de IVY Repair mask, zo creëer je een subtieler effect.

Vergeet niet om na het wassen je haar niet te heet te föhnen en als je het föhnt een hittebeschermingsproduct, zoals de IVY Oil, te gebruiken. In de winter valt het qua zonnestralen (helaas) mee, maar UV-straling is er altijd - ook als de zon niet extreem schijnt zoals in de zomer. Om je kleur extra lang mooi te houden is het daarom slim om naast een goede conditioner je haar te beschermen met bijvoorbeeld IVY Leave in spray. Deze spray bevat een UV-beschermingscomplex die je lokken beschermt tegen de schadelijke invloed van de zon én ook nog eens verzorgt. Zo blijven je lokken echt mooi. En daar houden we van.

socialmedia