Blog Behind The Shoot
Professioneel

Meet me backstage

Neem een kijkje achter de schermen bij onze IVY shoot. Hoe gaan wij te werk? Wat is onze gedachte? Ga met ons mee backstage en kom erachter hoe wij te werk gaan.

Behind the shoot

Echt mooi, daar houden we van. En dat proberen we overal te laten zien: in onze producten, kijk op de wereld en onze foto's. We kijken verder dan de buitenkant. Dus naast een mooie verpakkingen en foto, vinden wij het belangrijk dat ook de binnenkant klopt. Dus zo weinig mogelijk toevoegingen en filters. Want alleen als iets echt is, zonder toegevoegd laagje, op je eigen, authentieke manier, is het mooi. #echtmooi.

Blog1
Blog8

Onze gedachte

IVY staat voor echt mooi haar en mooie producten. Dit vertalen wij door naar onze foto's en de keuze voor modellen. Voor ons is iedereen op zijn of haar eigen authentieke manier mooi. Je hoeft voor ons niet aan een bepaald beeld te voldoen. Als je maar echt bent, op jouw manier. Want dan straal je op je allermooist.

Daarom kiezen wij er ook voor om samen te werken met Inbetween Models. Bij Inbetween geloven ze ook in de kracht en schoonheid die van binnen zit. Waar maat, lengte en afkomst geen rol spelen. Net als IVY gelooft Inbetween niet in 'het perfecte plaatje'. Door onze waardes te combineren en onze krachten te bundelen maken we beeld waarin we laten zien waar wij voor staan: Echt mooi haar voor echt, mooie mensen.

Zonder opsmuk, laagjes en filters

Echt mooi

Een kijkje achter de schermen

arrow
arrow
Blog3
Blog2
Blog5
Blog6
IVY Hair Care

Echt mooie producten

Deze producten zijn gebruikt tijdens de IVY Shoot 2022

IVY Spray strong
IVY Spray strong

29,75

| 300ml

IVY Oil
IVY Oil

29,75

| 50ml

IVY Salt
IVY Salt

27,75

| 200ml

IVY Dry wax
IVY Dry wax

30,50

| 150ml

IVY Dust
IVY Dust

29,50

| 3ml

IVY Curl cream
IVY Curl cream

29,-

| 200ml

arrow
arrow
socialmedia