Anna blog beeld
Professioneel

Balans

Mooi haar geeft je een zelfverzekerd gevoel. Je voelt je in balans. We nemen je in deze blog mee achter de schermen bij onze IVY Shoot. We willen je graag laten zien waar wij voor staan en waar ons thema balans om draait. Met het thema balans willen wij iedereen de mooiste versie van zichzelf laten voelen en samen bijdragen aan een duurzamere toekomst. Want als je haar valt zoals jij wil, voel jij je mooi en ben jij in balans. En dat vinden wij nu #echtmooi.

Met IVY in balans

Wat is balans nu eigenlijk? Het betekent dat er evenwicht is. Dit kan betekenen dat je een goede balans hebt tussen werk en privé, maar er kan ook balans gevonden worden in het klimaat. Bij IVY staan wij voor mooi haar en een mooiere wereld. Want alleen samen kunnen we naar een groenere en duurzamere toekomst.

Een goed product geeft je elke dag dat frisse mooi-gevoel en doet iets speciaals. Het geeft je namelijk een betere glimlach, een rechtere rug, en net dat beetje extra zelfvertrouwen. En dat willen wij bij IVY graag met je delen.

Blog over het vinden van balans IVY Hair Care
Blog over balans IVY

Zelfverzekerd met IVY Hair Care

Een zelfverzekerd gevoel zorgt ervoor dat je lekker in je vel zit. Wanneer jij lekker in je vel zit, dan ben je ook in balans. IVY Hair Care heeft producten voor ieder moment en elke gelegenheid, producten die jou helpen de mooiste versie van jezelf te laten zijn. Als jouw lokken stralen doe jij automatisch mee, deze wisselwerking zorgt ervoor dat jij je in evenwicht voelt. En daar dragen wij bij IVY graag aan bij.

Echt mooi in balans

Daarnaast staan wij bij IVY voor een balans tussen mens en milieu. Daarom bevatten al onze flacons statiegeld en recyclen wij onze unieke flacons tot nieuwe producten. We zijn continu bezig een balans te vinden tussen duurzaamheid en creëren van producten met het mooiste resultaat voor jouw haar.

Zo is de cirkel weer rond.
Wanneer jij je in balans voelt en we samen voor een groenere toekomst zorgen, is de cirkel weer rond. Net als onze swing die je terugziet in onze nieuwe beelden.

Neem hieronder een kijkje achter de schermen bij onze laatste IVY shoot!

Mooi haar geeft je een zelfverzekerd gevoel. Je voelt je in balans.

Behind the scenes

arrow
arrow
Blog afbeelding behind the scence
Blog over balans
Blog balans IVY Hair Care
Blog over het vinden van balans IVY

IVY in Harper's Bazaar

Harper's Bazaar allernieuwste editie gaat ook over het vinden van balans. Is het een ultieme wens of is het een utopie? Want je groeit natuurlijk ook in tijden wanneer je even niet helemaal in balans bent. En dat vinden wij ook #echtmooi. Lees alles over de zoektocht naar balans in de nieuwste editie van Harper's Bazaar.


Ps. En check pagina 24 voor het nieuwe IVY campagne beeld! #echtmooi

Harpers Bazaar editie 2 2023 0
socialmedia